Bahnhof, een unieke bar bij spoor Oost, Antwerpen

This post is part of a series called België
Show More Posts

IMG_7528IMG_7536IMG_7511IMG_7514IMG_7539IMG_7549IMG_7561IMG_7555IMG_7570IMG_7550IMG_7581IMG_7572IMG_7573

Gisteren zijn mijn vriend ik naar een bar geweest aan Spoor Oost in Antwerpen: Bahnhof. Ik had er online iets over gelezen en we wilden er onmiddellijk naartoe. De bar is gemaakt in een oude trein en is openlucht. We waren net aangekomen toen de zon begon onder te gaan, wat zorgde voor extra mooie foto’s. Ik had een rabarberlimonade (#Proviant) besteld, Wannes een pintje.

Deze plek is gesitueerd in the middle of nowhere, zoals je kan zien op de foto’s. Het is gelegen vlak naast de spoorweg en de geluiden van de passerende treinen passen wel goed bij de setting. Het is een leuke plek om even uit de drukte van de stad te gaan en te relaxen.

Omdat het zo afgelegen ligt weten niet veel mensen van het bestaan af van Bahnhof, buiten ons waren er enkel wat wielertoeristen. Daarom konden we even babbelen met de uitbater. Hij zei dat de plek kon gereserveerd worden voor verschillende soorten events. Vorige week was er een pensioenfeest maar er zijn ook al techno parties gegeven enzovoort. Hij zou graag wat meer volk zien passeren en probeert Bahnhof een beetje meer bekend te maken.

Bij deze mijn blogpost, ik hoop dat ik hem wat kan helpen hiermee. Ik vond het echt een leuk concept, als je kan moet je het zeker ook eens uitchecken!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *